Liber la Testare – Testeaza peste 50 de trotinete electrice de la branduri de top la showroom-ul evoMAG!

Evaluare articol: Acorda primul o nota!

Testeaza peste 50 de trotinete electrice de la branduri de top la showroom-ul evoMAG!

In data de 13 mai 2023, pasionatii de vehicule electrice sau cei care doresc sa experimenteze ceva nou au ocazia de a lua parte la un eveniment special organizat in showroom-ul evoMAG. Evenimentul are ca scop testarea trotinetelor electrice si este cu siguranta unul pe care nu trebuie sa il ratezi!

Testeaza trotinete electrice - Liber la Testare

In cadrul evenimentului, care va avea loc intre orele 10:00 si 14:00, vei avea posibilitatea de a testa peste 50 de modele de vehicule electrice de la branduri de top precum ZERO, VSETT, SpeedXMan, Xiaomi, Ninebot, iSEN, Kugoo, ETWOW, Inokim, InMotion, Ducati si Jeep. Acesta este un prilej unic de a experimenta cele mai noi si inovatoare modele de trotinete electrice disponibile pe piata si de a-ti imbunatati experienta cu acestea.

Evenimentul este deschis pentru toate varstele, iar toate normele de protectie sanitara vor fi respectate. Participantii vor avea posibilitatea de a testa toate vehiculele intr-un cadru de siguranta bine amenajat.

Indiferent daca esti un incepator in utilizarea trotinetelor electrice sau ai experienta in acest domeniu, vei gasi modele potrivite pentru orice nevoi si preferinte. Astfel, vei putea compara diferitele modele si tehnologii pentru a alege cel mai bun produs pentru tine.

Daca ai prieteni care ar putea fi interesati de acest eveniment, invita-i si petreceti o zi distractiva impreuna in showroom-ul evoMAG. De asemenea, acesta este un eveniment perfect pentru a face cunostinta cu alti pasionati de vehicule electrice si a impartasi impresii si experiente.

In concluzie, evenimentul de testare a trotinetelor electrice organizat in showroom-ul evoMAG este o oportunitate unica de a testa cele mai noi modele de trotinete electrice si de a petrece o zi distractiva alaturi de prieteni si colegi. Nu rata aceasta ocazie de a experimenta cele mai noi tehnologii si de a-ti imbunatati experienta cu trotinetele electrice!

Citeste si:

C Alexandru
C Alexandru

Sunt Alexandru, am 32 de ani, si lucrez intr-un service de trotinete electrice. Aici, pe langa reparat, imi dedic timpul si pasiunea scriind despre aceste minunate mijloace de transport 🛴🔧📝

1 Comment
  1. Sunt foarte încântat să citesc despre evenimentul „Liber la testare” al trotinetelor electrice! Este minunat să vezi că există o astfel de oportunitate de a testa și evalua diverse modele de trotinete înainte de a face o achiziție.

    Credeți că este posibil să testăm și noua trotinetă de la Xiaomi – 4 Ultra?

    Lasa un comentariu

    Trotineta Electrica
    Logo