Cum sa achizitionezi trotinete electrice de la eMAG utilizand wallet-ul

Evaluare articol: 5 (1 evaluare)

In era digitala in care traim, achizitionarea de produse online este o activitate foarte usoara si convenabila. Dar, cum poti sa faci plata produselor comandate astfel incat sa nu iti afecteze bugetul intr-un mod negativ? In acest sens, wallet-ul disponibil in contul eMAG poate fi o optiune excelenta. In acest articol, vom discuta despre cum puteti achizitiona trotinete electrice de la eMAG utilizand wallet-ul si care sunt optiunile de plata disponibile.

Ce este Wallet eMAG?

Wallet-ul este o facilitate disponibila in contul eMAG, care permite clientilor sa-si administreze banii si sa faca plati online mai usor si mai rapid. Este o metoda de plata sigura si rapida, care poate fi folosita pentru achizitionarea produselor de la eMAG, inclusiv trotinete electrice. Exista trei posibilitati de plata disponibile in wallet:

 • Plata in 4 rate egale cu un comision mic de administrare

Aceasta optiune de plata permite clientilor sa isi imparta plata in patru rate egale, ceea ce poate fi foarte util in cazul produselor mai scumpe. Desi exista un comision de administrare mic, aceasta optiune este inca mult mai convenabila decat plata integrala intr-o singura data.

trotinete electrice, rate, emag, wallet
 • Plata peste 30 de zile

Daca nu doriti sa faceti plata imediata, puteti opta pentru optiunea de plata peste 30 de zile. In acest caz, veti putea cumpara trotinete electrice si sa faceti plata ulterior, dupa o perioada de 30 de zile.

trotinete electrice, rate, emag, wallet
 • Plata in 12 rate cu o dobanda de 27,99%

Aceasta optiune este destinata celor care doresc sa isi imparta plata intr-un numar mai mare de rate. Plata in 12 rate poate fi foarte utila in cazul produselor scumpe, cum ar fi trotinetele electrice, dar exista o dobanda de 27,99%.

trotinete electrice, rate, emag, wallet

Cati bani pot avea in Wallet eAMG

Disponibilitatea in wallet variaza in functie de istoricul de cumparator al fiecarui client. In general, clientii pot avea la dispozitie 2000, 3000 sau 4000 de lei pentru a-si acoperi cheltuielile. Aceste sume pot fi utilizate pentru achizitionarea oricarui produs disponibil pe eMAG, inclusiv trotinetele electrice.

Trotinete electrice disponibile pe eMAG

eMAG ofera o gama larga de trotinete electrice de la diferiti producatori si la diferite preturi. Pentru a face mai usor alegerea, am clasificat trotinetele electrice disponibile pe eMAG in trei praguri de pret, in functie de bugetul disponibil pentru achizitionarea trotinetei electrice:

Antrenament-trotineta-electrica
 • Trotinete electrice pana in 2000 de lei

Daca bugetul dumneavoastra este limitat, puteti gasi trotinete electrice cu preturi accesibile pe eMAG. Un exemplu ar fi trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, care costa in jur de 1200 de lei si are o autonomie de aproximativ 20 de km, o viteza maxima de 20 km/h si un timp de incarcare de aproximativ 3,5 ore. De asemenea, puteti gasi si alte modele de trotinete electrice cu preturi cuprinse intre 0-2000 de lei.

 • Trotinete electrice cuprinse intre 2000-3000 de lei

Daca aveti un buget putin mai mare, puteti alege dintre o gama mai larga de trotinete electrice disponibile pe eMAG. Un exemplu ar fi trotineta electrica Ninebot Segway ES1, care costa in jur de 2500 de lei si are o autonomie de aproximativ 25 de km, o viteza maxima de 20 km/h si un timp de incarcare de aproximativ 3,5 ore. De asemenea, puteti gasi si alte modele de trotinete electrice cu preturi cuprinse intre 2000-3000 de lei.

 • Trotinete electrice cuprinse intre 3000-4000 de lei

Daca sunteti in cautarea unei trotinete electrice de inalta performanta, puteti opta pentru modelele disponibile pe eMAG cu preturi cuprinse intre 3000-4000 de lei. Un exemplu ar fi trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, care costa in jur de 3500 de lei si are o autonomie de aproximativ 45 de km, o viteza maxima de 25 km/h si un timp de incarcare de aproximativ 8 ore. De asemenea, puteti gasi si alte modele de trotinete electrice cu preturi cuprinse intre 3000-4000 de lei.

 • Trotinete electrice peste 4000 de lei

Daca esti interesat de o trotineta ce are un pret mai amre de 4000 (limita disponibila in wallet eMAG) poti accesa celelalte modalitati de plata in rate disponibile in eMAG.

Concluzie achizitie trotineta electrica prin Wallet

Achizitionarea de trotinete electrice de pe eMAG utilizand wallet-ul poate fi o optiune excelenta pentru clientii care doresc sa isi imparta plata in rate si sa nu isi afecteze bugetul intr-un mod negativ. Exista trei optiuni de plata disponibile in wallet, inclusiv plata in 4 rate egale, plata peste 30 de zile si plata in 12 rate cu o dobanda de 27,99%. Disponibilitatea in wallet variaza in functie de istoricul de cumparator al fiecarui client si poate fi utilizata pentru achizitionarea oricarui produs disponibil pe eMAG, inclusiv trotinetele electrice. De asemenea, clientii pot alege dintre o gama larga de trotinete electrice cu preturi cuprinse intre 0-4000 de lei, in functie de bugetul disponibil si de preferintele personale.

Pe langa avantajele de plata oferite de wallet-ul eMAG, cumpararea unei trotinete electrice poate fi benefica si din alte puncte de vedere. Acestea sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece nu polueaza, nu necesita combustibili fosili si nu emit gaze toxice in aer. De asemenea, sunt o alternativa excelenta pentru transportul urban, reducand astfel traficul si timpul petrecut in trafic.

Pentru a alege cea mai buna trotineta electrica pentru dumneavoastra, este important sa luati in considerare cateva aspecte, cum ar fi autonomia, viteza maxima, timpul de incarcare si dimensiunea rotilor. De asemenea, asigurati-va ca ati citit si recenziile altor cumparatori, pentru a va face o idee mai buna despre performanta si calitatea produselor.

In concluzie, achizitionarea unei trotinete electrice de pe eMAG cu ajutorul wallet-ului poate fi o solutie excelenta pentru clientii care cauta o optiune de plata convenabila si flexibila. De asemenea, trotinetele electrice sunt o alternativa excelenta pentru transportul urban, fiind mai prietenoase cu mediul inconjurator si ajutand la reducerea traficului. Indiferent de bugetul si preferintele personale, eMAG ofera o gama larga de trotinete electrice de inalta calitate, care satisfac cele mai diverse nevoi si cerinte.

Citeste si:

C Alexandru
C Alexandru

Sunt Alexandru, am 32 de ani, si lucrez intr-un service de trotinete electrice. Aici, pe langa reparat, imi dedic timpul si pasiunea scriind despre aceste minunate mijloace de transport πŸ›΄πŸ”§πŸ“

Voi ce parere aveti? Spuneti-ne in comentariile de mai jos!

   Lasa un comentariu

   Trotineta Electrica
   Logo