Bogist C1 Pro – Trotineta electrica cu scaun

Evaluare articol: 5 (1 evaluare)

Trotineta electrica cu scaun C1 Pro Bogist imbina aspectul placut, modern, cu o functionare buna pentru un motor cu o putere de 500 W. Putem afirma acest lucru intrucat trotineta electrica poate atinge o viteza maxima de pana la 45 km/h. Are posibilitatea adaugarii sau scoaterii scaunului, in functie de modul in care vrei sa o folosesti. Este o trotineta destinata unei persoane dinamice cu inaltimea de 160 cm-190 cm, care nu se rezuma la pistele orasului si merge adesea pe drumuri mai accidentate.

Trotineta electrica cu scaun Bogist C1 PRO

Cu ajutorul unor suspensii robuste si a sistemului de franare cu tambur pentru roata din fata + frana cu disc pentru roata din spate, vehiculul asigura calatorului un confort sporit, fie ca alege sa foloseasca scaunul, fie ca nu. De asemenea, trotineta electrica este potrivita pentru urcarea pantelor, fara frica de a pierde stabilitatea si a cadea.

Pentru mersul pe timp de noapte, Bogist C1 Pro este dotata cu lumini care ajung pana la o raza de 15 metri. Anvelopele puternice de 10 inchi sunt un plus al acestei trotinete. Ceea ce trebuie, de asemenea, remarcat si atrage atentia de la o prima privire si folosire este structura antiaderenta a platformei, care te fereste de pericolul alunecarii.

BOGIST C1 PRO

Trotineta electrica cu scaun Bogast C1 pro este perfecta pentru naveta si calatorie si se poate plia pentru a fi depozitata usor in portbagajul masinii sau in alte spatii inguste. In plus, afisajul Bogist C1 Pro Smart ofera informatii despre starea trotinetei si puterea luminii dintr-o privire, iar utilizatorii pot regla acceleratia si viteza trotinetei in modul de viteza automata.

Ceea ce nu ne satisface este autonomia acumulatorului, care nu depaseste 35 de km, in functie si de traseu, iar atunci cand ajungi in afara orasului, nu e un lucru foarte placut sa fii conditionat de incarcarea rapida.

Avantaje:
 • se pliaza usor + scaun detasabil;
 • viteza mare 45 km/h pentru un motor de 500W;
 • rezistent la apa IP64;
 • design modern.
Dezavantaje:
 • pretul foarte ridicat pentru un motor de 500W;
 • autonomie scazuta a bateriei, pana la 35 km.
SpecificatiiBogist C1 Pro
Putere motor:500 W
Autonomie:30-40 km
Viteza maxima:45 km/h
Anvelope:10 inch
Greutatea maxima:120 kg
Greutate trotineta:21.4 kg

Citeste si:

Bogist C1 Pro – Trotineta electrica cu scaun
Bogist C1 Pro – Trotineta electrica cu scaun
George Stoica
George Stoica

Sunt un pasionat al trotinetelor electrice. Scriu cu entuziasm despre aceste mijloace de transport moderne, oferind informatii si perspective unice. Alaturati-va calatoriei mele in lumea trotinetelor electrice! ๐Ÿ›ด๐Ÿ”Œ

Voi ce parere aveti? Spuneti-ne in comentariile de mai jos!

   Lasa un comentariu

   Trotineta Electrica
   Logo