Inmotion L8F – Trotineta electrica inteligenta

Cei care doresc sa economiseasca timp si stres in drum spre si de la munca, pot renunta la masini si se pot orienta spre o trotineta electrica. Trotineta se strecoara usor, atat pe strada cat si pe trotuar, este usor de transportat si creste destul de mult viteza de deplasare. O varianta ieftina este trotineta clasica, propulsata de forta umana, insa pentru cei care doresc sa economiseasca energie exista trotinetele electrice, iar Inmotion L8F este un reprezentant excelent al acestora.

L8F este plina de caracteristici inteligente. Poate fi conectata la telefonul mobil Android sau iPhone pentru a seta si regla caracteristicile tehnice, cum ar fi luminile LED sau acceleratia.

Este adevarat ca nu este o trotineta tocmai ieftina, solicitand o investitie destul de mare pentru inceput, insa odata ce este achizitionata, Inmotion L8F duce la economii substantiale de bani, timp si nervi.

Inmotion L8F trotineta electrica

Inmotion L8F

Cum arata Inmotion L8F?

Este o trotineta eleganta, gandita intr-un mod minimalist. Dimensiunile sale o fac perfecta pentru depozitare in orice casa, indiferent de spatiu din aceasta iar greutatea este ideala pentru transportarea usoara. Pentru cei care doresc date mai exacte, trotineta are 1056 x 430 x 1100 mm si 11.7 kg.

Partea buna este faptul ca poate sa fie pliata in doar 3 secunde, iar cu ajutorul celor doua roti mici tip carucior este suficient de compacta pentru a fi carata prin autobuze si prin metrou.

Una dintre imbunatatirile majore ale designului Gen II L8F este modernizarea anvelopei spate, de la anvelopele subtiri de 3.8 cm la o grosime de 5 cm.

Tot la capitoul aspect putem aminti de materialele de foarte buna calitate de culoare neagra si verde si de rotile de dimensiuni generoase (8 inch) care permit o deplasare confortabila indiferent de tipul de teren.

Inmotion L8F este trotineta perfecta pentru deplasarea in oras sau pentru cineva care are nevoie de o trotineta electrica practica, fara zgomot, cu o distanta si o viteza rezonabila.

Inmotion L8F

Sistem pliere Inmotion L8F

Care sunt dotarile tehnice ale acestei trotinete?

Din punct de vedere tehnic, Inmotion L8F este dotata extrem de bine, exceland la capitolul baterie sau viteza:

  • Atinge o viteza de pana la 25 km/ora. La orele diminetii aceasta viteza poate sa fie mai mare decat cea a automobilelor din trafic, ceea ce inseamna o economie substantiala de timp in drumul catre munca.
  • Poate sa urce la un unghi de pana la 15 grade. Este adevarat ca va fi destul de greu de folosit in orase precum Lisabona, insa in Bucuresti este perfecta, putand sa functioneze fara probleme la unghiuri de pana la 15 grade.
  • Are o autonomie de pana la 25 de km. Un alt aspect la care exceleaza este autonomia, asigurand o functionare de pana la 25 km. Pentru cei mai multi oameni, aceasta distanta este suficienta pentru un drum dus-intors pana la munca. Cei care au mai mult de 12 km de parcurs pana la locul de munca nu trebuie sa renunte la ideea de a opta pentru aceasta trotineta, in conditiile in care se poate incarca in maxim 5 ore. Autonomia poate sa varieze destul de mult in functie de greutatea utilizatorului, de tipul terenului si de conditiile meteo. De exemplu, la o greutate a utilizatorului de 80-90 kg, autonomia scade la maxim 15 km.
  • Rezista la greutati de pana la 100 de kg. Chiar si persoanele cu greutate, care au peste 90kg, pot sa foloseasca cu succes aceasta trotineta.
  • Display inteligent. Personalizati-va trotineta electrica prin intermediul aplicatiei Inmotion Bluetooth App ce va ofera mai multe informatii despre trotineta dvs: informatii exacte despre baterie si tensiune, contorul kilometrajului, viteza curenta si viteza medie. De asemenea, puteti schimba un numar de parametri: setarea KPH/MPH, activati/dezactivati farurile si alegeti unul dintre cele noua scheme implicite de iluminare sau chiar personalizati-va propria culoare! Tema de iluminare a modelului L8F pe care ati setat-o din aplicatie se aplica si LED-urilor din spate de pe ambele parti ale anvelopei.

Inmotion L8F display

Inmotion L8F display

Nu exista comutator On/Off pe Inmotion L8F, prin simpla impingere cu un singur picior motorul porneste automat la peste 3 km/h iar ecranul se va aprinde si comanda acceleratiei va raspunde la atingere. Dupa 30 de secunde de inactivitate, sistemul va intra automat in modul de asteptare.

Produsa de Inmotion, unul dintre cei mai mari producatori de trotinete electrice la nivel mondial, L8F este o investitie pe termen lung care ajuta extrem de mult la obtinerea unei societati mult mai atractive. Cei care isi fac curajul si opteaza pentru acest produs, nu obtin doar o deplasare rapida si eficienta, insa pot sa contribuie in mod decisiv la eliminarea poluarii si la fluidizarea traficului. Cu cat sunt mai putine masini in trafic, cu atat rezultatele sunt mai bune iar viata pe care o traim in marile orase poate sa fie mai frumoasa.

Acum puteti folosi Inmotion L8F pentru orice fel de calatorie sau pentru divertisment personal. Caracteristicile high-end cum ar fi afisajul LED, conexiunea Smartphone va ofera o distractie suplimentara fara costuri suplimentare.

Inmotion L8F

Video prezentare trotineta electrica

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply